Czekolada I Masło Orzechowe Chip Ciastka Batony
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać czekolady & masło orzechowe Chip Cookie bary spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Mieszanka niebielonej mąki, chipsy czekoladowe, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 71 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Masło Orzechowe Czekolada Chip Ciastka Batony, Batoniki Z Masłem Orzechowym / Czekoladą, oraz Masło Orzechowe Czekolada Chip Ciastka Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spray 10×15 calowy Jelly roll pan sprayem do pieczenia. W przypadku grubszych prętów można użyć patelni 9×13 cali, ale prawdopodobnie będziesz musiał dostosować czas pieczenia.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać i ustawić aside.In kolejna duża miska, połączyć gorące roztopione masło i brązowy cukier, mieszając, aż będzie gładka. Pozostawić mieszaninę do lekkiego ostygnięcia.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Mieszamy w mieszaninie mąki. Upewnij się, że mieszanka jest chłodna (nie chcesz zbyt szybko topić wiórów!) następnie dodajemy żele i orzechy.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanej patelni.
Piec batony przez 24 do 26 minut, aż ich wierzch będzie błyszczący i złoty. Nie przesadzaj (ja trochę niedorobiłem), bo batony będą suche; Tester ciasta włożony do środka nie wyjdzie czysty.
Wyjąć pręty z piekarnika i schłodzić do temperatury pokojowej przed krojeniem.