Czarny Pieprz Kozie Curry

Czarny Pieprz Kozie Curry
Czarny pieprz kozie Curry jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 404 kalorie, 35g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. 71 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Mieszanka mielonej kurkumy, soli, liści curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest spektakularne. Spróbuj Kurczak Z Czarnym Pieprzem Curry, Czekolada i czarny pieprz kozi ser trufle, oraz Kozi ser, czarny pieprz i miodowe Popowersy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżeczkę oleju w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać posiekaną cebulę i gotować, aż cebula stanie się półprzezroczysta, a krawędzie zaczną brązowieć, o 7 protokół. Zeskrobać cebulę do pojemnika blendera i odstawić. Powrót rondel do pieca, i mieszać w liściach curry i pieprzu. Gotować i mieszać, aż curry pozostawia więdną i włączyć prawie suche, o 5 protokół. Wymieszać kolendrę i gotować jeszcze 1 minutę. Zeskrobać liście curry do blendera i wlać 1/2 szklanki wody. Mieszaj, aż mieszanina zmieni się w grubą pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście CurryLiście Curry
PieprzPieprz
KolendraKolendra
CebulaCebula
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
PiecPiec
2
Podgrzać 3 łyżki oleju w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w pokrojonej cebuli, i gotować, aż cebula zmiękną i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać imbir i czosnek, kontynuować gotowanie, aż czosnek zmięknie i zmięknie, o 3 protokół więcej. Wymieszać pieprz cayenne, sól, i kurkuma; kontynuować gotowanie 2 protokół. Na koniec wymieszaj pastę pomidorową, mięso kozie, puree z pieprzu i pozostałą 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PieprzowySos Pieprzowy
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
KurkumaKurkuma
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn