Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, wiśnie w ciężkim syropie, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z dyni z kremem Beurre Noisette na pniu drzewa Yule Log, eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, oraz Tort Czarny Las dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na ciasto:1
2
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyciąć 2 (8-calowe) rund pergaminu. Płaszcz 2 (8-calowy) patelnie ciasto z masłem, umieścić rundy w Patelnie, i płaszcz pergamin z więcej masła. Patelnie i pergamin posmarować mąką i wystukać nadmiar; odstawić.2odgotować wodę do wrzenia na dużym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i kakao, i ubić na gładką masę; odstawić do ostygnięcia na 10 minut.3
Umieść odmierzone masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż stanie się puszyste i jasne, około 5 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.5zobróć mikser do średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-o
7
Dodaj jaja 1 na raz, pozwalając każdemu w pełni włączyć przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Dodać kwaśną śmietanę i wanilię i ubić, aż tylko połączone (mieszanina będzie wyglądać lekko zsiadłe). Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i wiosła.6
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
9
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodaj połowę schłodzonej mieszaniny czekolady i wymieszać, aż tylko włączone. Kontynuuj z pozostałą mieszaniną mąki i mieszaniną czekolady, na przemian między nimi i kończąc na mące, aż wszystkie składniki zostaną włączone i mieszanina będzie gładka. Zatrzymaj mikser, wyjmij miskę i wymieszaj ręcznie Pozostałe smugi mąki, upewniając się, że zeskrobujesz dno miski.7 podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie i rozłóż na równe warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (około
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
11
Piec je obok siebie na stojaku przez 15 minut. Obróć Patelnie od lewej do prawej i kontynuuj pieczenie, aż krawędzie ciasta lekko odciągną się od patelni, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyschnie z zaledwie kilkoma okruchami, około 14 do 15 minut więcej.8
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjmij patelnie z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu przez 45 minut. Uruchom nóż na obwodzie każdego ciasta, włączyć je na stojaku, i powoli odkleić i wyrzucić pergamin rund. Odwróć ciasta i pozwól im całkowicie ostygnąć. Tymczasem zrobić syrop.Dla wiśni i syropu: 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Na małym rondlu ułożyć sitko o drobnych oczkach i przez sitko wlać wiśnie i syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Wiśnie przeciąć na pół i umieścić w średniej misce.2wrzać syrop do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem kirsch i cytryny.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
Kirsch
16
Do zarezerwowanych wiśni dodać 2 łyżki syropu i wymieszać do połączenia; odstawić. Odstawić pozostały syrop, aż będzie gotowy do złożenia ciasta, pozwalając mu całkowicie ostygnąć, o 30 protokół. W międzyczasie zrób nadzienie z bitą śmietaną.Do nadzienia z bitą śmietaną:1
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
17
W małym rondelku umieścić cukier i skrobię kukurydzianą. Stale mieszając wlać 1/4 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
18
Umieść patelnię na średnim ogniu i stale mieszając, doprowadzaj do wrzenia(będzie grudkowata, ale wygładzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
19
Zdjąć z ognia, wymieszać wanilii i ostudzić całkowicie, o 30 protokół. W międzyczasie umieścić pozostałe 3/4 szklanki śmietany w misce miksera stojącego i przechowywać w lodówce.2gdy mieszanina skrobi kukurydzianej z kremem ostygnie, umieść schłodzoną miskę śmietany na mikserze stojącym. Używając nasadki trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż utwory zaczną się pojawiać w kremie, około 40 do 60 sekund. Z mikserem nadal włączone, powoli dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i kontynuować ubijanie aż sztywne szczyty tworzą, o 30 do 60 sekund więcej. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu cake.To złóż: 1gdy ciasta są chłodne, użyj ząbkowanego noża, aby przyciąć cienką warstwę od góry każdego, aby odsłonić wnętrze; wyrzuć resztki i odłóż ciasta na bok. Używając szaszłyka, przebij otwory na wszystkich szczytach ciastek, przechodząc mniej więcej w połowie warstw. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Umieść 1 warstwę ciasta pociętą bokiem do góry na stojaku na ciasto lub talerzu do serwowania. Użyj pędzla do ciasta, aby umyć połowę zarezerwowanego syropu na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
21
Połowę bitej śmietany równomiernie rozprowadzić na wierzchu, pozostawiając granicę 3/4 cala. Za pomocą łyżki szczelinowej równomiernie rozsypać zarezerwowane wiśnie na śmietanie, pozostawiając syrop w misce. Pozostałą bitą śmietanę przełożyć na wiśnie i rozłożyć na równą warstwę, pozostawiając granicę 3/4 cala. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-o
22
Na wierzch bitej śmietany ułożyć drugą okrągłą tortownicę i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
23
Posmaruj ciasto pozostałą połową syropu. 4 używając całego lukru, równomiernie pokryć wierzch i boki ciasta. Aby uzyskać efekt pnia drzewa, użyj końcówki przesuniętej szpatułki,aby wykonać płytkie pionowe linie z boku ciasta, rozstaw linie w odległości około 1/2 cala i wycierając szpatułkę do czysta na wilgotnym ręczniku papierowym co kilka ruchów. Następnie użyj noża stołowego, aby wykonać głębsze, cieńsze pionowe linie w płytkich ruchach, rozstaw je w odległości około 1 cala od siebie. Używając palców widelca, narysuj koncentryczne okręgi w lukrze na wierzchu ciasta. 5
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
24
Posmaruj gałązki rozmarynu białkiem i umieść je na dużym talerzu. Posmaruj je cukrem pudrem, aż do całkowitego pokrycia, wytrząsając nadmiar. Udekoruj ciasto rozmarynem, żurawiną i grzybami bezowymi.6
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
25
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 1 dnia. W przypadku przechowywania w lodówce, przed podaniem pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.