Czarny Las Yule Stump Cake

Czarny Las Yule Stump Cake
Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 8G białka, oraz 33g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,43 zł za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz mąkę, wiśnie w ciężkim syropie, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z dyni z kremem Beurre Noisette na pniu drzewa Yule Log, eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, oraz Tort Czarny Las dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto:1
2
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Wyciąć 2 (8-calowe) rund pergaminu. Płaszcz 2 (8-calowy) patelnie ciasto z masłem, umieścić rundy w Patelnie, i płaszcz pergamin z więcej masła. Patelnie i pergamin posmarować mąką i wystukać nadmiar; odstawić.2odgotować wodę do wrzenia na dużym ogniu w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i kakao, i ubić na gładką masę; odstawić do ostygnięcia na 10 minut.3
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Wymieszać odmierzoną mąkę, sodę oczyszczoną i sól w średniej misce, aż do połączenia; odstawić.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Umieść odmierzone masło i cukier w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i ubijaj na średniej prędkości, aż stanie się puszyste i jasne, około 5 minut. Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i łopatki gumową szpatułką.5zobróć mikser do średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Dodaj jaja 1 na raz, pozwalając każdemu w pełni włączyć przed dodaniem następnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
8
Dodać kwaśną śmietanę i wanilię i ubić, aż tylko połączone (mieszanina będzie wyglądać lekko zsiadłe). Zatrzymać mikser i zeskrobać boki miski i wiosła.6
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodaj jedną trzecią zarezerwowanej mieszanki mąki i obróć mikser na niską prędkość, mieszając, aż mąka zostanie po prostu włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Dodaj połowę schłodzonej mieszaniny czekolady i wymieszać, aż tylko włączone. Kontynuuj z pozostałą mieszaniną mąki i mieszaniną czekolady, na przemian między nimi i kończąc na mące, aż wszystkie składniki zostaną włączone i mieszanina będzie gładka. Zatrzymaj mikser, wyjmij miskę i wymieszaj ręcznie Pozostałe smugi mąki, upewniając się, że zeskrobujesz dno miski.7 podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie i rozłóż na równe warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Piec je obok siebie na stojaku przez 15 minut. Obróć Patelnie od lewej do prawej i kontynuuj pieczenie, aż krawędzie ciasta lekko odciągną się od patelni, a tester ciasta lub wykałaczka włożona do środka wyschnie z zaledwie kilkoma okruchami, około 14 do 15 minut więcej.8
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Wyjmij patelnie z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu przez 45 minut. Uruchom nóż na obwodzie każdego ciasta, włączyć je na stojaku, i powoli odkleić i wyrzucić pergamin rund. Odwróć ciasta i pozwól im całkowicie ostygnąć. Tymczasem zrobić syrop.Dla wiśni i syropu: 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Na małym rondlu ułożyć sitko o drobnych oczkach i przez sitko wlać wiśnie i syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
14
Wiśnie przeciąć na pół i umieścić w średniej misce.2wrzać syrop do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego niskiego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem kirsch i cytryny.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
KirschKirsch
16
Do zarezerwowanych wiśni dodać 2 łyżki syropu i wymieszać do połączenia; odstawić. Odstawić pozostały syrop, aż będzie gotowy do złożenia ciasta, pozwalając mu całkowicie ostygnąć, o 30 protokół. W międzyczasie zrób nadzienie z bitą śmietaną.Do nadzienia z bitą śmietaną:1
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
17
W małym rondelku umieścić cukier i skrobię kukurydzianą. Stale mieszając wlać 1/4 szklanki śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
18
Umieść patelnię na średnim ogniu i stale mieszając, doprowadzaj do wrzenia(będzie grudkowata, ale wygładzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
19
Zdjąć z ognia, wymieszać wanilii i ostudzić całkowicie, o 30 protokół. W międzyczasie umieścić pozostałe 3/4 szklanki śmietany w misce miksera stojącego i przechowywać w lodówce.2gdy mieszanina skrobi kukurydzianej z kremem ostygnie, umieść schłodzoną miskę śmietany na mikserze stojącym. Używając nasadki trzepaczki, ubijaj na średniej prędkości, aż utwory zaczną się pojawiać w kremie, około 40 do 60 sekund. Z mikserem nadal włączone, powoli dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej i kontynuować ubijanie aż sztywne szczyty tworzą, o 30 do 60 sekund więcej. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do montażu cake.To złóż: 1gdy ciasta są chłodne, użyj ząbkowanego noża, aby przyciąć cienką warstwę od góry każdego, aby odsłonić wnętrze; wyrzuć resztki i odłóż ciasta na bok. Używając szaszłyka, przebij otwory na wszystkich szczytach ciastek, przechodząc mniej więcej w połowie warstw. 2
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
20
Umieść 1 warstwę ciasta pociętą bokiem do góry na stojaku na ciasto lub talerzu do serwowania. Użyj pędzla do ciasta, aby umyć połowę zarezerwowanego syropu na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
21
Połowę bitej śmietany równomiernie rozprowadzić na wierzchu, pozostawiając granicę 3/4 cala. Za pomocą łyżki szczelinowej równomiernie rozsypać zarezerwowane wiśnie na śmietanie, pozostawiając syrop w misce. Pozostałą bitą śmietanę przełożyć na wiśnie i rozłożyć na równą warstwę, pozostawiając granicę 3/4 cala. 3
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
22
Na wierzch bitej śmietany ułożyć drugą okrągłą tortownicę i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
23
Posmaruj ciasto pozostałą połową syropu. 4 używając całego lukru, równomiernie pokryć wierzch i boki ciasta. Aby uzyskać efekt pnia drzewa, użyj końcówki przesuniętej szpatułki,aby wykonać płytkie pionowe linie z boku ciasta, rozstaw linie w odległości około 1/2 cala i wycierając szpatułkę do czysta na wilgotnym ręczniku papierowym co kilka ruchów. Następnie użyj noża stołowego, aby wykonać głębsze, cieńsze pionowe linie w płytkich ruchach, rozstaw je w odległości około 1 cala od siebie. Używając palców widelca, narysuj koncentryczne okręgi w lukrze na wierzchu ciasta. 5
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
24
Posmaruj gałązki rozmarynu białkiem i umieść je na dużym talerzu. Posmaruj je cukrem pudrem, aż do całkowitego pokrycia, wytrząsając nadmiar. Udekoruj ciasto rozmarynem, żurawiną i grzybami bezowymi.6
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
25
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 1 dnia. W przypadku przechowywania w lodówce, przed podaniem pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
26
Udostępnij Ten Przepis
27
Drukuj
28
E-mail
29
Oszczędzanie (119)

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn