Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z jicama Slaw

Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z jicama Slaw
Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z jicama Slaw mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Mieszanka pełnoziarnistych rolek sub, jabłko fuji, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Tilapią Z Mąki Kukurydzianej Z Masłem Limonkowym, Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z masłem limonkowym, oraz Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
3
Miejsce chleb, pokroić boki, na blasze do pieczenia,i dusić na 1 1/2 protokół lub do tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Umieść majonez, jogurt, ocet i 1/4 łyżeczki soli w średniej misce; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
OcetOcet
JogurtJogurt
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj coleslaw, jicama, jabłko, i jalapeo; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JicamaJicama
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
W naczyniu umieścić mąkę kukurydzianą i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
7
W naczyniu umieścić mleko. Zanurz rybę w mleku. Pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej; strząsnąć nadmiar panierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
RybyRyby
MlekoMleko
8
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać oliwę z oliwek; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
11
Dodaj rybę; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
12
Umieścić 1 filet w każdej rolce; surówkę podzielić między kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn