Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z jicama Slaw
Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z jicama Slaw mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 39g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.12 za porcję. Mieszanka pełnoziarnistych rolek sub, jabłko fuji, pieprz jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kanapki Z Tilapią Z Mąki Kukurydzianej Z Masłem Limonkowym, Kanapki z tilapią z mąki kukurydzianej z masłem limonkowym, oraz Tilapia z płatków kukurydzianych z salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Wydrąż górną i dolną połówkę chleba, pozostawiając skorupę o grubości 1/2 cala.
Miejsce chleb, pokroić boki, na blasze do pieczenia,i dusić na 1 1/2 protokół lub do tosty.
Umieść majonez, jogurt, ocet i 1/4 łyżeczki soli w średniej misce; wymieszaj trzepaczką.
Dodaj coleslaw, jicama, jabłko, i jalapeo; wrzucić dobrze do herbu.
W naczyniu umieścić mąkę kukurydzianą i czarny pieprz.
W naczyniu umieścić mleko. Zanurz rybę w mleku. Pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej; strząsnąć nadmiar panierki.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek; zawirować do herbu.
Dodaj rybę; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieścić 1 filet w każdej rolce; surówkę podzielić między kanapki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.