Czarno-pomarańczowy przepis: Mak-crusted Sea przegrzebki na koper włoski A
Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 492 kalorie, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka maku, liści kopru włoskiego, liści kopru włoskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Czarny Czosnek Z Przegrzebkami Przepis, oraz Zapiekane przegrzebki z Podsmażonym koprem włoskim, pomarańczą i czerwoną cebulą.