Czarna fasola i kukurydza Tostadas
Czarna fasola i kukurydza Tostadas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje 3,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 1448 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, kukurydzę pełnoziarnistą, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Cukinia, czarna fasola i kukurydza Tostadas, Kukurydza, awokado i czarna fasola Tostadas, oraz Kukurydza, Pomidor I Czarna Fasola Tostadas Z Kremową Cilantro Dressin.
Instrukcje
Tortille posmarować sprayem do gotowania; umieścić na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 10 minut lub do chrupkości, obracając po 7 minutach.
Podczas tortille piec, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 4 minut lub aż cebula jest lekko rumiane. Wmieszać fasolę i kolejne 7 składników. Gotować 2 protokół.
Umieść tortille na talerzach.Top każda tortilla z około 1/2 szklanki mieszanki fasoli, 1/4 szklanki sałaty, 2 łyżki salsy, 1 łyżka kwaśnej śmietany, około 2 łyżki sera i 1 łyżeczka kolendry.