Czarna fasola i Fettuccine z indykiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 928 kalorii. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka fettuccine, sok z limonki, zakupiony Salsa pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj W pracy: Indyk Chili z czarną fasolą i Jalapeno, Pieczony indyk i ryż z czarną fasolą, oraz Indycze Chili Z Ziemniakami I Czarną Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 8-do 10-quart patelni na dużym ogniu, wymieszać paprykę, cebula, czosnek, i olej, aż cebula kuleje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj bulion, 1 szklanka wody i fettuccine. Wymieszać często, aż makaron jest po prostu twarde do gryzienia, 8 do 10 minut.