Cytryny konserwowane z rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj konserwowanych cytryn z rozmarynem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pieprzu, koszerna sól morska, cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny Konserwowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży rondel osolonej wody; dodać cytryny. Gotować 5 minut; odcedzić. Uruchom cytryny pod zimną wodą, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć.
Cytryny pokroić w kliny; wyrzucić nasiona. Wrzucić cytryny kliny z koszernej soli morskiej, czerwony pieprz, i rozmaryn w średniej misce. Zapakuj do słoika 1-quart.
Wlać sok z cytryny na kliny cytryny na pokrycie. Zamknąć słoik i schłodzić co najmniej 3 dni lub do momentu, gdy skórki będą miękkie i giętkie. Codziennie wstrząsać pojemnikiem. Przechowywać cytryny w lodówce do 1 roku.