Cytryny Konserwowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj konserwowanych Cytryn. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis służy 16 i kosztuje 16 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, cytrynę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny Konserwowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jeden plasterek cytryny na dnie szklanego pojemnika z 2 szklankami.
Posypać odrobiną mieszanki soli. Powtórz warstwy z pozostałymi plastrami cytryny i mieszaniną soli. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 3 dni.
Po 3 dniach wycisnąć plastry cytryny łyżką.
Wlać sok i olej na plasterki cytryny.
Na plasterki cytryny (aby je obciążyć) umieść ramekin, kubek z kremem lub czysty kamień dekoracyjny. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 5 dni.
Wyjąć ciężar i przykryć pokrywką pojemnika.
Uwaga: konserwowane cytryny można przechowywać w temperaturze pokojowej do miesiąca lub w lodówce do 6 miesięcy.