Cytryny Konserwowane

Cytryny Konserwowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj konserwowanych Cytryn. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis służy 16 i kosztuje 16 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, cytrynę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny Konserwowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sól i szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Umieść jeden plasterek cytryny na dnie szklanego pojemnika z 2 szklankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3
Posypać odrobiną mieszanki soli. Powtórz warstwy z pozostałymi plastrami cytryny i mieszaniną soli. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Po 3 dniach wycisnąć plastry cytryny łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Wlać sok i olej na plasterki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
6
Na plasterki cytryny (aby je obciążyć) umieść ramekin, kubek z kremem lub czysty kamień dekoracyjny. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala2 Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Wyjąć ciężar i przykryć pokrywką pojemnika.
8
Uwaga: konserwowane cytryny można przechowywać w temperaturze pokojowej do miesiąca lub w lodówce do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna KonserwowanaCytryna Konserwowana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn