Cytryny Konserwowane

Cytryny Konserwowane
Konserwowane cytryny to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz koszerną sól, sok z cytryny, cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny Konserwowane.

Instrukcje

1
Cytryny pokroić wzdłuż prawie na ćwiartki (pozostawić przymocowane na końcu łodygi). Zapakuj jak najwięcej soli koszernej (do 2 łyżek.) do środka wyciętego z 1 cytryny i dopasować do wysterylizowanego, suchego w kości, widemouthed 1-qt. słoik, potnij bokiem. Powtórz z pozostałymi cytrynami i większą ilością soli (szczelnie zapakuj je do słoika).
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
CytrynaCytryna
KościKości
2
Zamknąć słoik i odstawić na noc, a następnie napełnić świeżym sokiem z cytryny. Zamknąć słoik i przechowywać w ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej 1 tydzień, wstrząsając raz dziennie, aby redystrybuować sól i dodając wystarczającą ilość soku z cytryny, aby wypełnić po brzegi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
SólSól
3
Odstawić na 3 tygodnie przed użyciem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia41
Magazyn