Cytryny Konserwowane
Konserwowane cytryny to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 1. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz koszerną sól, sok z cytryny, cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Cytryny Konserwowane, Cytryny Konserwowane, oraz Cytryny Konserwowane.
Instrukcje
Cytryny pokroić wzdłuż prawie na ćwiartki (pozostawić przymocowane na końcu łodygi). Zapakuj jak najwięcej soli koszernej (do 2 łyżek.) do środka wyciętego z 1 cytryny i dopasować do wysterylizowanego, suchego w kości, widemouthed 1-qt. słoik, potnij bokiem. Powtórz z pozostałymi cytrynami i większą ilością soli (szczelnie zapakuj je do słoika).
Zamknąć słoik i odstawić na noc, a następnie napełnić świeżym sokiem z cytryny. Zamknąć słoik i przechowywać w ciemnym miejscu w temperaturze pokojowej 1 tydzień, wstrząsając raz dziennie, aby redystrybuować sól i dodając wystarczającą ilość soku z cytryny, aby wypełnić po brzegi.
Odstawić na 3 tygodnie przed użyciem.