Cytrynowy Pudding Poke Cake
Cytrynowy Pudding Poke Ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka białek, wody, oleju i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pudding Poke Cake, Easy Pudding Poke Cake, oraz Ciasto Bananowy Pudding Poke.
Instrukcje
Przygotować i upiec ciasto mix zgodnie z zaleceniami pkg. dla 13x9-calowej patelni do pieczenia, przy użyciu białek, wody i oleju.
Wyjąć z piekarnika. Natychmiast wbij otwory przez ciasto na dno patelni okrągłym uchwytem drewnianej łyżki. (Lub szturchnij otwory plastikową słomką do picia, używając ruchu obrotowego, aby wykonać duże otwory.) Otwory powinny być w odstępach 1-calowych.
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. Natychmiast wlać około połowy cienkiej masy budyniowej równomiernie na ciepłe ciasto i do otworów, aby paski.
Pozostaw pozostałą masę budyniową, aż lekko zgęstnieje. Łyżka na wierzchu ciasta, wirując do" mróz " ciasto.
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Pokrój na 24 kwadraty. Przechowywać w lodówce.