Cytrynowe ciasto bezowe Equal®

Cytrynowe ciasto bezowe Equal®
Cytrynowe ciasto bezowe Equal ® wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 61 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koncentrat soku z cytryny, ciasto, białka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, Meyer cytrynowy placek bezowy z imbirem cytrynowy placek Ciasteczkowy, oraz Pikantny pudding cytrynowy z lodami bezowymi cytrynowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ciasto zwijamy na lekko posypanej mąką powierzchni w okrąg o 1 cal większy niż odwrócona 9-calowa patelnia. Łatwość ciasto na patelni; wykończenia i krawędzi flet. Dno i bok ciasta przebić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Piec w nagrzanym piekarniku 425 stopni F 10 do 12 minut lub aż ciasto będzie złote. Cool on wire rack.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Połącz wodę, sok z cytryny i skrobię kukurydzianą w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając; gotować i mieszać 1 minutę. W średniej misce ubić jajka, 2 białka i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki równe® łyżkę*. Wymieszać około połowy gorącej mieszanki skrobi kukurydzianej do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Zwróć wszystko do rondla. Gotować i mieszać na małym ogniu 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć z ognia; wymieszać z masłem do rozpuszczenia. W razie potrzeby mieszać w barwniku spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Wlać mieszaninę do skorupy pieczonego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
8
Ubić 3 białka w średniej misce do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Dodać krem z kamienia nazębnego i ubić na miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w 2/3 filiżanki równej łyżeczce**, bijąc do sztywnych szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
10
Rozłóż bezę na gorącym cytrynowym nadzieniu, ostrożnie uszczelniając krawędź skórki, aby zapobiec kurczeniu się lub płaczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
11
Piec ciasto w piekarniku 425 stopni F około 5 minut lub aż beza jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn