Cytrynowa Sałatka Bulgur z krewetkami i szpinakiem
Cytrynowa Sałatka Bulgur z krewetkami i szpinakiem to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rzodkiewki, oliwa z oliwek, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Krewetki cytrynowe i szpinak, Kotlety Jagnięce Z Cytrynowym Bulgurem, oraz Cytrynowy Pieczony Łosoś Ze Szparagami I Bulgurem Przepis.
Instrukcje
W misce przykryj bulgur ciepłą wodą z kranu.
Odstawić, aż ziarna będą miękkie, około 2 godzin.
W dużej misce ubić skórkę z cytryny z sokiem z cytryny i posiekanym koperkiem.
Dodaj bulgur, krewetki, szpinak dziecko, plasterki rzodkiewki i orzeszki piniowe i wrzucić do herbu. Doprawić solą i pieprzem i podawać.