Przepis Lemon Pepper Fish Tacos jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 467 kalorii, 28g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 3,07 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sałatę, jajko, jalapeño chile i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos Ze Stekiem Cytrynowo-Pieprzowym, Ryba cytrynowo-pieprzowa z prażonymi warzywami, oraz Kanapki Z Filetem Rybnym Cytrynowo-Pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W płytkim naczyniu umieść mąkę. W innym płytkim naczyniu ubij jajko i wodę. W innym płytkim naczyniu umieść bułkę tartą. Rybę posmarować mąką. Zanurzyć w mieszaninie jaj; płaszcz dobrze z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj rybę; gotuj od 6 do 8 minut, obracając raz, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Pokroić na 30 kawałków wielkości kęsa.
5
Tymczasem tortille ciepła zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. W średniej misce wymieszaj awokado, pomidor i sok z cytryny. Wymieszać z kolendry i jalapeo chile.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to motłoch Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.