Cynamonowy Chleb Z Cukinią
Cynamonowy chleb z cukinią jest bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, białka jaj, rodzynki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mrożony Cynamonowy Chleb Z Cukinią, Płatki Owsiane Cynamon Cukinia Chleb, oraz Chleb Cynamonowy Żurawinowy Chai Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić cukier, mus jabłkowy, olej, białka i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Połączyć mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i sodę oczyszczoną; stopniowo ubijać do mieszaniny cukru. Złożyć cukinię i rodzynki.
Przełącz na 8-calowy. x 4-po. patelnia pokryta natryskiem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.