Cynamonowe biszkopty z pistacjami
Cynamonowe biszkopty z pistacjami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 132 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz jajka, masło, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Wakacyjne Biszkopty Z Żurawiną I Pistacjami, Graham Biscotti z pistacjami i cytryną, oraz Wakacyjne biszkopty z żurawiną i pistacjami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
W misce, ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sól, cynamon, i goździki, aż dobrze wymieszane. Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier razem w oddzielnej dużej misce, aż lekkie i puszyste; ubić jajka, po jednym na raz.
Wymieszać w ekstrakcie z wanilii. Wymieszać w mieszaninie mąki tylko do włączenia, i wymieszać w chipsy cynamon i orzechy pistacjowe.
Ciasto podzielić na pół. Z mąką ręce, kształt każdej połowy w kłodę około 9 cali długości i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Pnie posmarować ubitym białkiem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dzienniki będą złociste, 30 do 35 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić, aż będzie łatwy w obsłudze. Zmniejsz ciepło piekarnika do 325 stopni F (165 stopni C).
Usunąć pergamin z blachy do pieczenia.
Używając ząbkowanego noża z lekkim ruchem piłowania, rozetnij kłody na grube biszkopty o grubości 1/2 cala.
Umieścić biszkopty na blasze do pieczenia i powrócić do piekarnika.
Piec w piekarniku, aż biszkopty zostaną lekko upieczone, około 10 minut; wyjąć z piekarnika, obrócić biszkopty i tosty z drugiej strony przez dodatkowe 10 minut. Pozostawić do ostygnięcia na stojakach z drutu.