Cynamon CrockPot Apple Butter
Cynamon CrockPot Apple Butter jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Jedna porcja zawiera 76 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. 1221 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, jabłko, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Crockpot Steel Cut Owsianka {Jabłko Cynamon}, Jabłko Cynamon Dynia Crockpot Steelcut Owies, oraz Jabłko i cynamon Steelcut Oats (Crockpot) / Podsumowanie Tygodnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść posiekane jabłka w crockpot (dla mini-crockpot, połowę przepisu).
Dodać pozostałe składniki i wymieszać.
Umieść ustawienie crockpot na niskim, przykryj i pozwól jabłkom gotować przez 4 do 6 godzin.
Wlać jabłka do blendera (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach), pozostawić do ostygnięcia przez 10 minut, a następnie puree.Powrót puree jabłko do crockpot, włączyć ustawienie do wysokiej, i gotować odkryte przez około 1 godzinę, sprawdzanie w mieszać co 10 minut.
Niech masło jabłkowe ostygnie, a następnie umieścić go w blenderze na drugim puree. To powinno być miłe i creamy.It będzie przechowywać w lodówce przez kilka dni, można go zamrozić do późniejszego użycia lub można go przechowywać lub wręczać prezenty.