Need a danie główne bezglutenowe? Jagnięcina Mince Curry (Kheema Shahzada Rodzaj) może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka ciepłej wody, orzechy nerkowca, piernik i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Pieczone jabłka z żurawiną i nerkowcami jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kheema Shahzada: Mutton mince Mughlai Style, Kheema słodko-kwaśna (mielona), oraz Jagnięcina Kheema Z Groszkiem dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Winnice Illahe i Winnica Gruner Veltliner z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.