Curry Wołowina Samosa Pie

Curry Wołowina Samosa Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj Curry Beef samosa Pie. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 631 kalorii, 30g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, bulion wołowy, curry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry Wołowina Samosa Pie, samosa, jak zrobić samosa, oraz Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.ziemniaki przekłuć widelcem ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść na ręczniku papierowym do mikrofalówki w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 15 minut, obracając raz, aż do miękkości, gdy delikatnie wyciśnięty za pomocą garnka. Przykryć czystym ręcznikiem kuchennym; odstawić 5 minut. Ziemniaki obrać i rozgnieść, zostawiając kilka kawałków; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Uchwyt Do GarnkaUchwyt Do Garnka
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Tymczasem w 12-calowej patelni żaroodpornej rozgrzej olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać wołowinę i curry; gotować od 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Drenaż i powrót mieszanki wołowiny na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wymieszać puree ziemniaczane, groch, bulion, kolendrę, pastę chili i sól, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; rozwiń na powierzchni roboczej. Dopasuj skorupę na szczycie napełniania patelni. Ostrym nożem Wytnij otwory w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Piec 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Getrank Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Genialna świeżość uzupełnia ostre, wytrawne smaki grejpfruta, jabłka i białego pieprzu w tym wyjątkowym austriackim Gruner. Idealne wino na plażowe dni, piknikowe dni i na co dzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn