Curry Wołowina Samosa Pie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu indyjskich przepisów, więc spróbuj Curry Beef samosa Pie. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 631 kalorii, 30g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, bulion wołowy, curry, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry Wołowina Samosa Pie, samosa, jak zrobić samosa, oraz Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.ziemniaki przekłuć widelcem ze wszystkich stron.
Umieść na ręczniku papierowym do mikrofalówki w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokiej 15 minut, obracając raz, aż do miękkości, gdy delikatnie wyciśnięty za pomocą garnka. Przykryć czystym ręcznikiem kuchennym; odstawić 5 minut. Ziemniaki obrać i rozgnieść, zostawiając kilka kawałków; odstawić.
Tymczasem w 12-calowej patelni żaroodpornej rozgrzej olej na średnim ogniu. Cebulę ugotować na oleju 5 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie miękka.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę.
Dodać wołowinę i curry; gotować od 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana.
Drenaż i powrót mieszanki wołowiny na patelni.
Wymieszać puree ziemniaczane, groch, bulion, kolendrę, pastę chili i sól, aż dobrze wymieszane.
Wyjmij skorupę ciasta z torebki; rozwiń na powierzchni roboczej. Dopasuj skorupę na szczycie napełniania patelni. Ostrym nożem Wytnij otwory w skorupie.
Piec 25 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.