Przepis wołowina Curry z opiekanymi przyprawami jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.96 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś łodygi kolendry, curry, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraki z przyprawami Tostowymi, Brukselka z przyprawami Tostowymi, oraz Makrela z przyprawami curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować wołowinę, połącz pierwsze 3 składniki; równomiernie natrzyj wołowinę. Przykryć i schłodzić 2 godziny, rzucając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Aby przygotować opiekane przyprawy, podgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tosty mieszanki przypraw, czosnek, i papryka; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
1 Pomarańcza, Skórka
10
Dodać wołowinę, jogurt i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę i 30 minut lub aż wołowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Pratsch Organic Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.