Wołowina Curry (Oamc) może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 662 kalorie, 41g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz musztarda w proszku, curry, zioła, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomidorowo-Jagnięce Curry (Oamc), Enchiladas oamc z wołowiny i fasoli, oraz Curry z wołowiną Goan z octem: wołowina Vindaloo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 150 stopni C (300 stopni F).Warzywa obrać i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać proszek curry, musztardę i cukier.Przycinać i pokroić mięso na duże kawałki wielkości bit.Płaszcz mięso z sezonowaną mąką (najlepszym sposobem znalazłem jest umieścić mąkę w dużej misce i partiami umieścić mięso w być powlekane, wstrząsnąć nadmiaru i gotować, że partia nadal do wszystkich mięsa używane).w garnku heavy duty (nadaje się do piekarnika) umieścić w oleju (na tyle, aby pokryć dno garnka) i na średnim/wysokim ogniu gotować mięso w partiach do uszczelnienia, ustawić na jednej stronie, ogrzać pokryte alfoil lub użyć naczynia żaroodpornego z pokrywką.Wytrzyj garnek do czysta(aby pozbyć się przypalonej mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Gruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
3
Podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu, gotować ziemniaki i słodki ziemniaki przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Ziemniaki wyjąć łyżką szczelinową na talerz i odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Dodaj więcej oleju w razie potrzeby i włączyć ciepła do średniej / wysokiej i dodać cebulę i saute do miękkości. Zmniejsz temperaturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Wyjąć łyżką szczelinową i dodać do ziemniaków.Na średnim ogniu dodać curry, musztarda w proszku i mieszaniny cukru i czosnek gotować aż pachnące (o 1/2 do 1 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W Proszku
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Dodać warzywa do mieszanki curry i gotować przez 2 do 3 minut na średnim / dużym ogniu.Teraz dodaj mięso i dobrze wymieszaj z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Dodaj marchew, bulion wołowy, pomidory,lancanshire (lub worcestershire), świeże zioła, pieprz cayenne, chili w proszku i imbir w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Marynowana Fasolka Szparagowa
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
świeże Zioła
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina Wieprzowa
9
Dobrze wymieszać.Jeśli mięso i warzywa nie są pokryte płynem, uzupełnij wodą i wymieszaj.Przykryć garnek pokrywką i wstawić do piekarnika na 3-4 godziny, aż mięso będzie miękkie, od czasu do czasu mieszając.Tuż przed podaniem dodać łyżkę świeżych ziół (posiekać tuż przed użyciem).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Zioła
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina Wieprzowa
10
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Można spróbować Skeleton Gruner Veltliner (1 litr). Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.