Curry Red Soczewica Mash
Curry Red soczewica zacieru może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać curry, mniej sodu rosół z kurczaka, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Marchew I Imbir Zupa Z Czerwonej Soczewicy, Curry pasternak mash, oraz Bi-Rite Market ' s Curry Coconut bataty Mash.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 2 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 16 minut lub aż ciecz prawie wyparuje, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z chutney; gotować 1 minutę lub aż dokładnie ogrzane.
Posypać kolendrą. Na wierzchu każdej porcji jogurt, w razie potrzeby.