Curry Pepper Relish

Curry Pepper Relish
Curry Pepper Relish wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, majonez, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Curry Soban I Ogórek Smak, oraz Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej suchej patelni, toast curry na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać oliwę z oliwek i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3
Wszystkie pozostałe składniki połączyć w misce. Zeskrobać olej curry do smażenia i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn