Curry Pepper Relish wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cebulę, majonez, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, Curry Soban I Ogórek Smak, oraz Grillowana wieprzowina z zawiniętym brzoskwiniowym smakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej suchej patelni, toast curry na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać oliwę z oliwek i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
3
Wszystkie pozostałe składniki połączyć w misce. Zeskrobać olej curry do smażenia i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona