Cukinia z serem
Cukinia z serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, cukinię, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Spróbuj Grillowana cukinia z białym serem i kwiatami cukinii, Faszerowana cukinia z szynką i serem, oraz Quiche Z Serem Cukiniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj średnie danie zapiekane.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cukinią i cebulą, i gotować 5 minut, lub aż cebula będzie złoty kolor.
W przygotowanym naczyniu żaroodpornym wymieszaj cukinię, cebulę, pomidory i zielony pieprz. Doprawiamy włoską przyprawą, a doprawiamy serem.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do rozpuszczenia sera i bąbelków.