Cukinia z orzeszkami pinii i cytryną

Cukinia z orzeszkami pinii i cytryną
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Cukinia z orzeszkami pinii i cytryny może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oliwę z oliwek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Sałatka z kurczakiem z cukinią, cytryną i orzeszkami pinii, Prażona Cukinia Ze Skórką Cytrynową Z Orzeszkami Pinii, oraz Sałatka z kurczakiem z cukinią, cytryną i orzeszkami pinii.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj cukinię; smażyć 11 minut lub do miękkości. Wymieszać z orzeszkami pinii i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia14
Magazyn