Cukinia Włoska
Włoska cukinia może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 78 kalorii. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś masło, przyprawy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to tanie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 38%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Cukinia Włoska, Włoskie Łódki Z Cukinii, oraz Włoska Cukinia Faszerowana dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W natłuszczonym 2-1 / 2-qt. zapiekanka, warstwa na-trzeciej cukinii, cebuli i pomidorów. Wyciśnij jedną ćwiartkę cytryny na wszystko.
Posyp 1/2 łyżeczki włoskiej przyprawy i 1/4 łyżeczki płatków czerwonej papryki. Powtórz warstwy. Kropka z masłem. Wyciśnij pozostałą cytrynę na wszystko. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do miękkości warzyw.