Cukinia Pomidor Frittata
Cukinia pomidor Frittata może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 19g białka, oraz 5G tłuszczu. Za $3.02 za porcję, ten przepis okładki 37% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką zieloną cebulę, wodę, bazylię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 66%. Spróbuj frittata z pomidorów i cukinii, Frittata z pomidorów i cukinii, oraz Frittata z pomidorów i cukinii dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść pomidory w małej misce. Zalej wrzącą wodą; odstaw na 5 minut.
W dużej misce ubij substytut jajka, twarożek, cebulę, bazylię, płatki pieprzu i zarezerwowane pomidory; odstawić.
W 10-calowym. patelnia żaroodporna, podsmaż cukinię, brokuły i czerwoną paprykę na oleju do miękkości. Zmniejsz ogień; na wierzch z zarezerwowaną mieszanką jajeczną. Przykryj i gotuj przez 4-6 minut lub do prawie zestalenia.
Posyp parmezanem. Broil 3-4 w. od ognia przez 2-3 minuty lub do całkowitego zestalenia jaj.
Polecane wino: Wino Musujące
Frittata naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym. Nawet jeśli nie robisz mimozy, wino musujące świetnie komponuje się z jajkami z dwóch powodów. Po pierwsze, jeśli jesz jajka na początku dnia, wino musujące ma mniej alkoholu. Po drugie, oczyszcza podniebienie, co jest ważne, ponieważ wiadomo, że żółtko pokrywa podniebienie. Świetlna butelka Dom Perignon Vintage z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 279 dolarów za butelkę.
Dom Perignon Rocznika Świecące Butelki
on otwarcie bukiet jest złożony i świetlisty, mieszanie białych kwiatów, owoców cytrusowych i pestkowych. Ogólny efekt potęguje świeżość anyżu i pokruszonej mięty. Ostateczne aromaty oferowane przez wino zaczynają wykazywać pikantne, drzewne i prażone nuty. Po długim okresie niechęci wino wreszcie się otwiera. Istnieje pełna równowaga między nosem a podniebieniem. Jego smukły, minimalistyczny, czysty, stonowany, atletyczny charakter wyraża się teraz również ciepłem. Owoce są wyraźne i wyraźne. Charakterystyczna kwasowość rocznika jest wyjątkowo dobrze zintegrowana. Jego trwałość jest głównie aromatyczna, szara, Dymna i bardzo obiecująca.Wino cieszy się dwoistością: ciepłem i świeżością, parami mięsa i jodu, gotowanymi i surowymi. Przyprawy wzmacniają i podkreślają musowanie 2008 roku i zagęszczają wino. Dom Pérignon lubi zabawne doświadczenia: sztukę kulinarną, tekstury i sprawy.