Cukinia Po Chińsku

Cukinia Po Chińsku
Cukinia w stylu chińskim jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Przepis ten służy 4. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 63 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka nasion sezamu, sosu sojowego, cukinii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Dim Sum Style Gai-Lan (Brokuły Chińskie), Małże Po Chińsku, oraz Żeberka po chińsku.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nonstick smażyć cukinię w oleju, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać w sosie sojowym, posypać sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn