Cukinia owinięta w tortille
Cukinia owinięta w tortille może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 91 centów za porcję. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukinię, mielony pieprz, tortille z mąki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Halibut Owinięty Cukinią " Przegrzebki, Boczek Zawijany Faszerowana Cukinia, oraz Czarna Cukinia Owinięta Rybą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości patelni wok lub saute rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać musztardę i nasiona kminku. Gdy zaczną pop, obniżyć ogień i dodać cebulę i imbir.
Saute aż cebula są miękkie i jasnoróżowe w Kolorze.
Dodaj rozdrobnioną cukinię, lekko zwiększ ciepło. Często mieszaj, aż cukinia stanie się miękka i dobrze ugotowana, około 5 do 10 minut. Wymieszać w proszku chili, pieprz, goździki, cynamon i sól.
Rozgrzej tortille i umieść tortille na płaskiej powierzchni.
Umieść 1/4 nadzienia cukinii w środku każdej tortilli.
Zwiń każdą tortillę i zawiąż ją szczypiorkiem. Możesz podawać chustę z odrobiną kwaśnej śmietany z boku, co daje dobrze zaokrąglony chustę!