Cukinia i grzyby w sosie maślanym cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj cukinię i grzyby w sosie maślanym cytrynowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje 68 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 135 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, grzyby cremini, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 30 minutowy makaron z kurczakiem i cukinią z sosem cytrynowo-maślanym, Serowe Muffinki Kukurydziane Z Cukinii Z Pieczarkami I Sosem Z Czerwonej Papryki, oraz Szparagi i grzyby w maśle cytrynowo-tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni, stopić 1 łyżka masła i oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować około 5 minut, rzucając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dodać cukinię; gotować, mieszając od czasu do czasu, o 3 protokół, aż lekko rumiane.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Wyjmij patelnię z ognia. Wymieszać sok z cytryny i pozostałą 1 łyżkę masła. Doprawić solą i pieprzem.
Na wierzch posypać skórką cytrynową.