Grillowana faszerowana cukinia to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka orzechów piniowych, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Faszerowana Z Grilla, Faszerowana Grillowana Cukinia, oraz Śródziemnomorska Grillowana Faszerowana Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i położyć na grillu, przyciąć bokiem. Uważając, aby nie rozgotować, grill cukinia aż miękkie, ale nie mushy przesuwając go do chłodnej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Wyjąć z grilla i ostudzić. Ostrożnie wyjmij wnętrze i połóż na desce do krojenia, pozostawiając skórę i solidną obręcz dookoła. Posiekać i rezerwować miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
1
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce oleju, w rondlu, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj białą część szalotki, rodzynki i orzeszki piniowe i saute na minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty, a następnie dodaj bulion, laskę cynamonu, strąki kardamonu, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i ostrą paprykę. Mieszać aż dobrze wymieszane, następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować do miękkości, o 8 protokół. Wyrzuć laskę cynamonu, liść laurowy, kardamon, anyż i ostrą paprykę. Wymieszać w reserved posiekaną cukinię, posiekane ciemnozielone szczyty scallion, i skórka z cytryny. Łyżka mieszanki do skorupek cukinii, top z tartym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Srebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sos żurawinowy, Do Podania
1 łyżka Suszonej Marsali
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)