Cukinia Faszerowana Z Grilla

Cukinia Faszerowana Z Grilla
Grillowana faszerowana cukinia to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka orzechów piniowych, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Faszerowana Z Grilla, Faszerowana Grillowana Cukinia, oraz Śródziemnomorska Grillowana Faszerowana Cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i położyć na grillu, przyciąć bokiem. Uważając, aby nie rozgotować, grill cukinia aż miękkie, ale nie mushy przesuwając go do chłodnej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Wyjąć z grilla i ostudzić. Ostrożnie wyjmij wnętrze i połóż na desce do krojenia, pozostawiając skórę i solidną obręcz dookoła. Posiekać i rezerwować miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce oleju, w rondlu, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj białą część szalotki, rodzynki i orzeszki piniowe i saute na minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty, a następnie dodaj bulion, laskę cynamonu, strąki kardamonu, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i ostrą paprykę. Mieszać aż dobrze wymieszane, następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować do miękkości, o 8 protokół. Wyrzuć laskę cynamonu, liść laurowy, kardamon, anyż i ostrą paprykę. Wymieszać w reserved posiekaną cukinię, posiekane ciemnozielone szczyty scallion, i skórka z cytryny. Łyżka mieszanki do skorupek cukinii, top z tartym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn