Cukinia Faszerowana Z Grilla
Grillowana faszerowana cukinia to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka orzechów piniowych, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Faszerowana Z Grilla, Faszerowana Grillowana Cukinia, oraz Śródziemnomorska Grillowana Faszerowana Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i położyć na grillu, przyciąć bokiem. Uważając, aby nie rozgotować, grill cukinia aż miękkie, ale nie mushy przesuwając go do chłodnej stronie grilla.
Wyjąć z grilla i ostudzić. Ostrożnie wyjmij wnętrze i połóż na desce do krojenia, pozostawiając skórę i solidną obręcz dookoła. Posiekać i rezerwować miąższ cukinii.
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce oleju, w rondlu, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Dodaj białą część szalotki, rodzynki i orzeszki piniowe i saute na minutę więcej.
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty, a następnie dodaj bulion, laskę cynamonu, strąki kardamonu, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i ostrą paprykę. Mieszać aż dobrze wymieszane, następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować do miękkości, o 8 protokół. Wyrzuć laskę cynamonu, liść laurowy, kardamon, anyż i ostrą paprykę. Wymieszać w reserved posiekaną cukinię, posiekane ciemnozielone szczyty scallion, i skórka z cytryny. Łyżka mieszanki do skorupek cukinii, top z tartym serem i podawać.