Cukinia Faszerowana Z Grilla

Cukinia Faszerowana Z Grilla
Grillowana faszerowana cukinia to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka orzechów piniowych, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Faszerowana Z Grilla, Faszerowana Grillowana Cukinia, oraz Śródziemnomorska Grillowana Faszerowana Cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i położyć na grillu, przyciąć bokiem. Uważając, aby nie rozgotować, grill cukinia aż miękkie, ale nie mushy przesuwając go do chłodnej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wyjąć z grilla i ostudzić. Ostrożnie wyjmij wnętrze i połóż na desce do krojenia, pozostawiając skórę i solidną obręcz dookoła. Posiekać i rezerwować miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce oleju, w rondlu, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj białą część szalotki, rodzynki i orzeszki piniowe i saute na minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty, a następnie dodaj bulion, laskę cynamonu, strąki kardamonu, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i ostrą paprykę. Mieszać aż dobrze wymieszane, następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować do miękkości, o 8 protokół. Wyrzuć laskę cynamonu, liść laurowy, kardamon, anyż i ostrą paprykę. Wymieszać w reserved posiekaną cukinię, posiekane ciemnozielone szczyty scallion, i skórka z cytryny. Łyżka mieszanki do skorupek cukinii, top z tartym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn