Cukinia Faszerowana Z Grilla

Cukinia Faszerowana Z Grilla
Grillowana faszerowana cukinia to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka orzechów piniowych, cukinia, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia Faszerowana Z Grilla, Faszerowana Grillowana Cukinia, oraz Śródziemnomorska Grillowana Faszerowana Cukinia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Cukinię posmarować oliwą z oliwek i położyć na grillu, przyciąć bokiem. Uważając, aby nie rozgotować, grill cukinia aż miękkie, ale nie mushy przesuwając go do chłodnej stronie grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wyjąć z grilla i ostudzić. Ostrożnie wyjmij wnętrze i połóż na desce do krojenia, pozostawiając skórę i solidną obręcz dookoła. Posiekać i rezerwować miąższ cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Podsmażyć cebulę w 1 łyżce oleju, w rondlu, na średnim ogniu, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj białą część szalotki, rodzynki i orzeszki piniowe i saute na minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
3
Dodaj ryż i mieszaj, aż będzie pokryty, a następnie dodaj bulion, laskę cynamonu, strąki kardamonu, anyż Gwiaździsty, liść laurowy i ostrą paprykę. Mieszać aż dobrze wymieszane, następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować do miękkości, o 8 protokół. Wyrzuć laskę cynamonu, liść laurowy, kardamon, anyż i ostrą paprykę. Wymieszać w reserved posiekaną cukinię, posiekane ciemnozielone szczyty scallion, i skórka z cytryny. Łyżka mieszanki do skorupek cukinii, top z tartym serem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn