Cukinia al Formaggio
Cukinia Al Formaggio może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 196 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli i pieprzu, przyprawy, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Bruschetta Di Formaggio, Lasagna Formaggio {GIVEAWAY}, oraz Shrimp & Pasta Formaggio dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię saute z oliwą z oliwek na dużym ogniu.
Dodać plasterki cukinii i saute przez 5 minut, aż lekko brązowy i miękkie.
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem ogolonego parmezanu, i wrzucić do połączenia.
Wyjąć do miski z rowkiem łyżką. Top z ogolonym parmezanem i podawać na gorąco.