Cukier i orzechy szkliwione Brie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać cukru i orzechów szkliwione Brie spróbować. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz kliny jabłka, orzechy makadamia, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 11%. Spróbuj Cukier i orzechy szkliwione Brie, Morelowo-szkliwione Brie, oraz Figowe Panini z kurczaka z Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać razem cukier, orzechy i brandy. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 24 godziny lub do 1 tygodnia.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Umieścić brie na talerzu żaroodpornym lub talerzu ciasta.
Piec przez 4 lub 5 minut lub aż brie lekko zmięknie.
Rozprowadzić mieszaninę cukru w równej warstwie na ciepłym brie i piec przez 2 do 3 minut dłużej, lub aż cukier topi.
Brush kliny owoców z sokiem z cytryny i ułóż je wokół 1 stronie brie.
Połóż krakersy po drugiej stronie.