Crustless Caprese Quiche
Crustless Caprese Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, inne bułki tartej ziarna, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Crustless Quiche By Pam, Quiche Bez Skorupy, oraz Quiche Bez Skorupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Pokryj 9-calową głęboką patelnię z nieprzywierającym sprayem do gotowania. Równomiernie posypać 2 łyżki bułki tartej na patelnię.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i 1/8 łyżeczka soli i przykryć patelnię. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie bez koloru, o 15 protokół. Wymieszać posiekane pomidory i gotować przez 1 minutę.
Przełożyć do średniej miski i odstawić.
W międzyczasie, dodać jajka, białka, ricotta, mleko, Pozostałe 1/3 szklanki bułki tartej i 3/4 łyżeczki soli do blendera, aż dobrze połączone i gładkie. Wymieszać z pokrojoną bazylią i mieszanką cebula-pomidor.
Wlać masę jajeczną do przygotowanej patelni.
Posypać mozzarellą. Ułóż pokrojone pomidory w nakładającym się stylu wokół góry.
Piec, aż jajka są ustawione i ser jest lekko rumiane, o 35 protokół.
Odstawić na 10 minut, aby zakończyć proces gotowania.
Dekoruj gałązką świeżej bazylii. Pokroić na 4 kliny ostrym nożem i podawać.