Crunchy-Crust Southwestern Cube Steaks

Crunchy-Crust Southwestern Cube Steaks
Crunchy-Crust Southwestern steki kostki może być tylko danie główne szukasz. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 478 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz chipsy tortilla o smaku sera nacho, steki z kostki wołowiny, starą el 'n chunky salsę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marokańskie Steki Kostkowe, Steki Z Kostki Czosnkowej, oraz Steki z kostki duszonej Lori dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce ubić jajka i wodę trzepaczką. W płytkim naczyniu, wymieszać zmiażdżone chipsy tortilla i Bisquick mix.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy TortillaChipsy Tortilla
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W razie potrzeby pokrój wołowinę na 4 porcje. Wołowinę zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie płaszcz z Bisquick mieszaniny, naciskając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
WołowinaWołowina
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
JajkoJajko
3
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj wołowinę; gotuj 10 do 12 minut, obracając raz i dodając pozostałą 1 łyżkę oleju, aż wołowina nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
5
Do każdej porcji dodać 2 łyżki salsy i 1 łyżkę sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rabble Merlot. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn