Croustades brzoskwiniowo-jagodowe
Brzoskwinia i jagody Croustades może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 606 kalorii. Mieszanka jeżyn, soli, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Apple Croustades, Apple Crumb Croustades, oraz Leśne Cappuccino Z Pieczarkami Befsztykowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym, pulsować masło z mąką i solą, aż będzie przypominał Gruboziarnisty posiłek.
Dodaj wodę i pulsuj, aż ciasto uformuje się. Ciasto podzielić na 6 sztuk i spłaszczyć każdy na dysku. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Spray 2 blachy do pieczenia z gotowania sprayu. W średniej misce wrzucić brzoskwinie z 1/2 szklanki cukru granulowanego, skrobi kukurydzianej i cynamonu; dodać szczyptę soli. Złożyć jagody.
Na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej rozwałkuj każdy dysk ciasta na 6-calową rundę o grubości około 1/8 cala.
Przenieść 3 do każdej blachy do pieczenia.
Rozłóż owoce na okrągło i złóż 1-cal ciasta na owoce, tworząc obręcz. Top owoce z kawałkiem masła i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Skórki posmarować ubitym jajkiem i posypać pozostałymi 3 łyżkami cukru granulowanego.
Piec croustady przez około 50 minut, lub aż skorupy są złote, obracając blachy do pieczenia w połowie pieczenia.
Przenieść do stojaków do ostygnięcia na 20 minut. Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.