Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą

Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą
Ziołowe Crostini z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, pietruszkę, kremowy ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą, Crostini winogronowe z serem pleśniowym i miodem, oraz Karmelizowane Jabłko-Ser Pleśniowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Pokroić chleb na 1/4-calowe plastry pod niewielkim kątem i ułożyć w jednej warstwie na 15 - x 10-x 1-calowy patelni jellyroll lub blachy cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Wymieszać razem oliwę z oliwek i zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
4
Pieczywo lekko posmarować z jednej strony mieszanką ziołową, posypać solą morską i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5
Piec w 400 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Całkowicie fajne. Top z kremowym serem pleśniowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
7
Rozprowadzić i karmelizowaną cebulę rozkoszować i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
#5 Wine Spectator Top 100 2009 Castello di Brolio wyraża wyrafinowaną elegancję, która jest charakterystyczna tylko dla terroir z Brolio. Jest to "bezszwowe wino" osiągane poprzez wybór najlepszych winogron Brolio, dojrzewających w barriques, z długim fining w butelce, która zwiększa jego szlachetną elegancję. Sangiovese z niewielką ilością Cabernet Sauvignon i Merlotw tym zbiorze udało się wreszcie Sangiovese wyrazić swój maksymalny potencjał. Intensywny rubinowy kolor z odcieniami granatu, ma piękny złożony bukiet. Czekolada / kawa i przyprawy podniebienia, to posiadaelegancka zawartość taniny i trwałe wykończenie.Chianti Classico jest szczególnie doskonałe jako uzupełnienie dań głównych na bazie mięsa, takich jak porchetta allo spiedo, flaczki, bistecca alla fiorentina, smalec Colonnata, wędliny i finocchiona di cinta senese. Chianti Classico świetnie komponuje się również z pół-dojrzałym serem pecorino Toscano, crostini alla toscana i fagioli al fiasco. Wino powinno być podawane w temperaturze 60-65°F.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn