Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą
Ziołowe Crostini z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, pietruszkę, kremowy ser i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crostini ziołowe z serem pleśniowym i karmelizowaną cebulą, Crostini winogronowe z serem pleśniowym i miodem, oraz Karmelizowane Jabłko-Ser Pleśniowy.
Instrukcje
Pokroić chleb na 1/4-calowe plastry pod niewielkim kątem i ułożyć w jednej warstwie na 15 - x 10-x 1-calowy patelni jellyroll lub blachy cookie.
Wymieszać razem oliwę z oliwek i zioła.
Pieczywo lekko posmarować z jednej strony mieszanką ziołową, posypać solą morską i pieprzem.
Piec w 400 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru i chrupiące.
Całkowicie fajne. Top z kremowym serem pleśniowym
Rozprowadzić i karmelizowaną cebulę rozkoszować i podawać natychmiast.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
#5 Wine Spectator Top 100 2009 Castello di Brolio wyraża wyrafinowaną elegancję, która jest charakterystyczna tylko dla terroir z Brolio. Jest to "bezszwowe wino" osiągane poprzez wybór najlepszych winogron Brolio, dojrzewających w barriques, z długim fining w butelce, która zwiększa jego szlachetną elegancję. Sangiovese z niewielką ilością Cabernet Sauvignon i Merlotw tym zbiorze udało się wreszcie Sangiovese wyrazić swój maksymalny potencjał. Intensywny rubinowy kolor z odcieniami granatu, ma piękny złożony bukiet. Czekolada / kawa i przyprawy podniebienia, to posiadaelegancka zawartość taniny i trwałe wykończenie.Chianti Classico jest szczególnie doskonałe jako uzupełnienie dań głównych na bazie mięsa, takich jak porchetta allo spiedo, flaczki, bistecca alla fiorentina, smalec Colonnata, wędliny i finocchiona di cinta senese. Chianti Classico świetnie komponuje się również z pół-dojrzałym serem pecorino Toscano, crostini alla toscana i fagioli al fiasco. Wino powinno być podawane w temperaturze 60-65°F.