Crostini ze słodką ricottą, miodem i prażonymi orzechami laskowymi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Crostini ze słodką ricottą, miodem i prażonymi orzechami laskowymi. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 483 kalorie, 16G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bagietkę, pomarańczę, miód r i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Hiszpańska marchewka z koprem włoskim, prażonymi orzechami laskowymi i miodowym octem winnym Slide Ridge, Prosciutto I Ricotta Crostini Z Miodem, oraz Prosciutto i Ricotta Crostini z miodem.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej brojlery, piekarnik lub grill na średnim ogniu .
Pieczywo tostować, aż lekko złocisty z obu stron-chleb powinien być chrupiące, ale nadal miękkie w środku, nie kruche. Dolać trochę ricotty na każdym kromce tostów.
Mżnij trochę miodu na wszystko, a następnie skórkę pomarańczy na wierzchu. Orzechy laskowe rozsypać na wierzchu, kłaść klin owoców na każdym toście i zakończyć kolejną mżawką miodu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo