Crostini Z Łososia Wędzonego
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Wędzony łosoś Crostini może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz koperek, bagietkę z chleba, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crostini Z Łososia Wędzonego, Crostini Z Łososia Wędzonego, oraz Crostini Z Łososia Wędzonego.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników; przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Każdy plasterek tosta posmarować 1/2 łyżeczki sera; każdy z nich wymieszać z 1 łyżką łososia.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami świeżego koperku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay wino z 5 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau