Crostini Bluestem z Prosciutto i gorącym i słodkim Cipollini
Przepis Bluestem ' s Crostini z Prosciutto i gorące i słodkie Cipollini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Na $3.29 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka cebuli cipollini, cukier, rustykalny chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie Groszkowe Crostini z Prosciutto, Pikantny Radicchio i Prosciutto Crostini zwieńczone słodką syropem Sapa, oraz Słodko-kwaśna cebula Cipollini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać koper włoski i cebulę i smażyć, aż rumiane, mieszając, aby uzyskać równomierne zabarwienie, o 5 protokół.
Dodaj czosnek, wino, sok, ocet i cukier. Dusić i zmniejszyć przez 5 minut, po prostu zmiękczyć cebulę. Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z esencją musztardową. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić.
Posmaruj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia po obu stronach każdej kromki chleba. Toast chleb na patelni na średnim ogniu, aż tylko złoty kolor. Doprawić odrobiną soli.
Aby służyć, połóż kromkę chleba tostowego na każdym z 4 talerzy. Top każdy plaster z niektórych prosciutto i mieszaniny kopru włoskiego i cipollini.