Crostata gruszkowa z figami i miodem może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 487 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ciężką śmietanę do ubijania, cukier, złoty brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crostata gruszkowa z miodem, serem pleśniowym i migdałami, Słodkie wstążki gruszki Ricotta z prażonymi miodowymi orzechami włoskimi i figami, oraz Gruszka i jeżyna crostata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 4 składniki wprocesorze.
2
Dodać masło; za pomocą zakrętów on/off, przetwarzać, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Zdjąć pokrywkę; łyżka 3 łyżki wody lodowej nad mieszaniną. Powrót Pokrywy do procesora; za pomocą włączania / wyłączania mieszaj mieszaninę aż do utworzenia kulki, dodając więcej wody lodowej, jeśli jest sucha. Spłaszczyć ciasto na dysk; owinąć w plastik i schłodzić co najmniej 20 minutes.DO naprzód: może być wykonany 2 dni do przodu. Trzymane w napięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Niech ciasto lekko zmiękczyć w pokojutemperatura przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubić pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj gruszki i figi; tossgently.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka
Figi
4
Rozwałkuj ciasto na lekko parzony pergamin do 14-calowego kwadratu lub okrągłego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Rolka
5
Pergamin przenieść z rozwijanej skorupy torimless blachy do pieczenia. Kopiec gruszka mixturez sokami w środku skorupy, pozostawiając 2-to3-calowy zwykły granicy ciasta. Za pomocą pomocy parchmentas, złożyć ciasto na krawędziach pearmixture, krawędzie plisowania i szczypaniedoeal wszelkie pęknięcia w cieście, tworząc kwadrat lub okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Upiecz crostatę, aż skórka będzie złota, gruszki będą miękkie, a soki bąbelkują, pokrywając krawędzie Skórki folią, jeśli zbyt szybko się rozrośnie, od 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Folia Aluminiowa
8
Wyjąć crostata z piekarnika; skropić 2 łyżki miodu na gorącym nadzieniu. Runlong cienki nóż lub szpatułka wokół brzegówarm crostata poluzować. Ostudzić crostata na pergaminie na blasze do lekkego, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Szpatułka
Nóż
Piekarnik
9
Przenieś na talerz.
10
Podawać lekko ciepłe lub w temperaturze pokojowej.