Croque Madame Casserole

Croque Madame Casserole
Croque Madame Casserole może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 6. Za $1.89 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 39g tłuszczu i w sumie 605 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, soli, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, który jest solidny. Spróbuj Francuskie Tosty Croque Madame Casserole, Croque Madame, oraz Croque-Madame dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. nasmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozpuść 6 łyżek masła na dużej patelni na małym ogniu, aż zacznie bulgotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Ubij mąkę i gotuj przez 1 minutę. Powoli ubij mleko i gotuj, aż będzie gęste i bulgoczące, jeszcze 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wymieszaj musztardę, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Wlej cienką warstwę sosu do przygotowanego naczynia do pieczenia i przykryj 5 lub 6 kromkami chleba, następnie kromkami szynki i równą warstwą Gruyere. Powtórz warstwy jeszcze raz, kończąc trzecią warstwą sosu, aby pokryć wszystko.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruyereGruyere
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Piec zapiekankę przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij go z piekarnika i pokrój na 6 równych kawałków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Pracując w 2 partiach, rozpuść 1łyżka masła na dużej patelni na średnim ogniu. Wbij 3 jajka na patelnię i dopraw solą i pieprzem do smaku. Gotuj, aż białka prawie się zestali, około 3 minut. Ostrożnie odwróć jajka i kontynuuj gotowanie, aż białka całkowicie się zestali, jeszcze około 1 minuty. Każdą porcję zapiekanki pokryjesz jajkiem sadzonym. Powtórz z pozostałymi 3 jajkami i 1 łyżką masła. Posyp Gruyere i wstaw do piekarnika na kilka minut, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
GruyereGruyere
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn