Crispy Crab Rangoon
Crispy Crab Rangoon może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Za 63 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś opakowania wonton, imitację mięsa kraba, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Crab Rangoon (wontony z nadzieniem z kraba i serka śmietankowego), Crab Rangoon, oraz Crab Rangoon dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodaj cebulę, kraba i czosnek.
Umieść około 1-1 / 2 łyżeczek na środku opakowania wonton. (Pozostałe opakowania należy przykryć wilgotnym ręcznikiem papierowym, aż będą gotowe do użycia.) Zwilżyć krawędzie wodą; złóż przeciwległe rogi nad wypełnieniem i naciśnij, aby uszczelnić. Powtarzam.
Na patelni elektrycznej podgrzej 1 cal. oleju do 375°. Smaż wontony partiami przez 1-2 minuty lub na złoty kolor, obracając raz.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Podawać z sosem słodko-kwaśnym.