Crisp Rice Cereal Sushi Bars
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj chrupiące batony Sushi z płatkami ryżowymi. Ten przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów japońskiej kuchni. Jeśli masz masło, pianki, cukierki do żucia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chrupiące Sushi-Ciasta Ryżowe, Płatki Owsiane Jabłkowo-Cynamonowe Crisp ® Batony Zbożowe, oraz Chude Kakao Crisp Cereal dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać pianki, mieszając do stopienia; zdjąć z ognia. Wymieszaj płatki ryżowe do wymieszania.
Naciśnij mieszankę płatków zbożowych na maślanej patelni 13 x 9 cali.
Odstawić 15 minut i pokroić w 2 prostokąty 1/2 x 1 cala. Każdy Baton uzupełnij cukierkiem w kształcie ryby.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![Esej Chenin Blanc]()
Esej Chenin Blanc
Essay Chenin Blanc to biała mieszanka o średniej masie, wyprodukowana z białej odmiany Chenin Blanc w RPA. Chenin Blanc nadaje winom aromat sałatki owocowej, guawy i melona oraz orzeźwiającą kwasowość. Niektóre sur leżą na mniej przez kilka miesięcy dodaje złożoności i ciała. Aromatyczny Viognier uzupełnia strukturę owoców o kwiatowe nuty. Wino jest idealne samo w sobie jako aperitif na ganku w upalny letni dzień. Chenin Blanc dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw, zwłaszcza sushi, ostryg, azjatyckich Curry, słodko-kwaśnych potraw i letnich sałatek.Mieszanka: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier