Crescent Layer Bars
Crescent Layer Bars może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 36. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać połówki nerkowca i kawałki, slivered migdały, półsłodkie czekoladowe chipsy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Batoniki Do Ciasta Quick Crescent Pecan, Sernik Z Szarlotką Crescent Roll, oraz Paski Siedmiowarstwowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F (350 stopni F dla ciemnych patelni). Nasmaruj dno i boki patelni 13x9 cali.
Jeśli używasz półksiężyca: rozwałkuj ciasto na 2 długie prostokąty. Jeśli używasz arkusza ciasta: rozwiń ciasto.
Umieść na patelni; naciśnij na dole i 1/2 cala w górę boki do postaci skorupy.
Usunąć częściowo upieczoną skórkę z piekarnika.
Posypać chipsy waniliowe, czekoladowe, migdały i orzechy nerkowca równomiernie na skorupie.
Mleko skondensowane polać równomiernie na wierzchu.
Powrót do piekarnika; piec 20 do 25 minut dłużej lub do złotego koloru. Fajne 10 minut. Uruchom nóż po bokach patelni. Chłodny 1 godzina. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub aż czekolada jest ustawiona. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy.