Creole Catfish Dip

Creole Catfish Dip
Need a gluten free and pescatarian hor d ' oeuvre? Kreolski Dip sumowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Na 4,13 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 601 kalorii, 33g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Mieszanka kreolskiej przyprawy, zielona cebula, Serek i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Super Bowl. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Sum Kreolski, Kanapki Z Sumem Kreolskim, oraz Kanapki z sumem z kreolskim majonezem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać wodę na głębokość 2 cali do dużej patelni; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj rybę i wróć do wrzenia. Przykryj, zmniejsz ciepło. i gotować na wolnym ogniu 5 do 8 minut lub aż ryby płatki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Wyjąć z patelni łyżką szczelinową; lekko ostudzić. Płatki na kawałki wielkości kęsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Ubić serek śmietankowy i kolejne 4 składniki mikserem elektrycznym, aż będą gładkie. Wymieszać w 1/4 szklanki zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Rozprowadzić mieszaninę sera w 8-calowej misce lub żeliwnej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Rozprowadzić sos chili na mieszance serowej; top z płatkami suma i pozostałą cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChiliSos Chili
SumSum
SerSer
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia18
Magazyn