Creamy Pork Potpie
Creamy Pork Potpie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,65 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 620 kalorii, 27g białka, oraz 41g tłuszczu. 9 osób próbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ciasta francuskiego, masła, wieprzowiny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Creamy Chicken And Corn Potpie, Pork Potpie, oraz Wolnowar Creamy Chicken and Mushroom Potpie podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić masło. Mąkę mieszamy do uzyskania gładkości; stopniowo dodajemy bulion i mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Dodać wieprzowinę, warzywa, ser, przyprawioną sól i pieprz; podgrzać.
Przenieś do nasmarowanego 11-calowego. x 7 po. naczynie do pieczenia. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto na 11 cali. x 7 po. prostokąt.
Umieścić na mieszance wieprzowej.
Piec bez przykrycia, w temperaturze 425° przez 18-22 minuty lub do uzyskania złotego koloru.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.