Creamy Cajun Deviled Eggs
Creamy Cajun Deviled Eggs is a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, wegetariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 16 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 55 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka przypraw cajun, serek, jajka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 10%. Podobne przepisy to Creamy Cajun Deviled Eggs, Cajun Deviled Eggs, oraz Cajun Style Deviled Eggs # SundaySupper.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu, przykryj zimną wodą i umieść na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, przykryj rondel pokrywką, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 18 minut.
Wyjąć z ognia i schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą, aż jaja będą mogły być obsługiwane. Jajka obrać ze skórki.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski. Beat żółtka, serek, kremowy sos sałatkowy, marynaty relish, ostry sos, sól, i czarny pieprz, aż mieszanina jest kremowy i gładki. Wymieszać żółtko na połówki białka.
Posypać każde deviled jajko pół lekko z przyprawą Cajun. Schłodzić przed podaniem.