Cream & stem Ginger ice cream

Cream & stem Ginger ice cream
Clotted cream & stem Ginger ice cream to deser, który serwuje 8. Jedna porcja zawiera 307 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pełnotłuste mleko, cukier, imbir i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest idealny do Lato. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Plaster Daktyli Z Bananami Earl Grey Tea I Lodami Imbirowymi, Skrzepły krem rozdziela, oraz Staromodny sposób: Skrzepnięty krem i bułeczki są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na nieprzywierającą patelnię włożyć mleko i skrzepniętą śmietanę. Zeskrobać nasiona z wanilii, dodać strąk i nasiona do mleka i śmietany i doprowadzić prawie do wrzenia. Odstawić na 20 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W misce utrzeć żółtka i cukier. Mleko i śmietanę zagotować, wyjąć z wanilii, następnie wylać masę na żółtka, cały czas mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odcedzić mieszaninę z powrotem do oczyszczonej patelni i gotować na łagodnym ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i lekko pokryje tył drewnianej łyżki. Nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała, bo się zsiadnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wlać z powrotem do miski i pozostawić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić na noc. Następnego dnia ubijamy w maszynie do lodów, mieszając imbir i syrop do mieszaniny tuż przed zamrożeniem. Jeśli nie masz Maszyny do lodów, możesz wlać mieszaninę do płytkiego pojemnika, przykryć i zamrozić, aż będzie jędrna, ale nie twarda jak skała, a następnie whizz w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Ponownie zamrozić i powtórzyć proces 2-3 razy więcej. Przechowywać w zamrażarce do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do LodówMaszyna Do Lodów
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody w menu? Spróbuj sparować z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn